Wie ben jij? Waar sta je voor? En wat straal je eigenlijk naar anderen uit? Sluiten de antwoorden op deze vragen wel goed op elkaar aan?

Niks om aan te trekken?

Iedereen herkent het wel. Je heb een belangrijke afspraak, staat voor je kledingkast en je ziet hangers vol kleding en toch voelt alsof je níks hebt om aan te trekken. Wat past bij de gelegenheid? Wat wil ik uitstralen? En hoe staat deze kleur mij eigenlijk?

Waarom zijn kleuren en kleding zo belangrijk?

De eerste indruk die jij bij een ander achterlaat wordt voor 55% bepaald door je uiterlijk, 38% door je stemgeluid en slechts 7% door de inhoud die je vertelt. Om goed over te komen is het dus heel belangrijk om goed te weten wat je uitstraalt! 

Tijdens mijn workshop “Succes straal je uit!” geef ik je veel praktische tips & trics. Ik vertel je welke kleuren bij je passen en hoe je hiermee overkomt op anderen.
Daarnaast leer ik je hoe je bewust wordt van hoe je nu overkomt, ik laat je nadenken over wat je wilt uitstralen en zorg er samen met jou voor dat je ook daadwerkelijk gaat stralen!

Alvast een paar tips:

Tip 1 : Met kleuren die je draagt communiceer je, als je weet wat een kleur met jou doet, dan weet je welke kleur je bij elke gelegenheid aantrekt om dat uit te stralen wat je wil.

Tip 2: Als je weet hoe de verhoudingen van jouw lichaam zijn, is het makkelijker kleding te kopen die jou uniek maken. Als de combinatie klopt met de verhoudingen van jouw figuur, dan ga je dat ook uitstralen.

Wat past bij jou?

Wil je graag weten wat nou bij jou past? Wil jij je voortaan zelfverzekerd voelen in de kleding die je draagt en daarmee je succes uitstralen? Kom dan gezellig naar de Zaanse Loslaatdag op zaterdag 5 oktober 2019 en meld je aan voor de workshop “Succes straal je uit!

Deze foto is geplaatst met toestemming van de personen die erop afgebeeld staan.