Wanneer heb jij voor het laatst even echt stil gestaan? De tijd genomen om te vertragen, puur voor jezelf, om je stress-level te verlagen en je gezondheid een boost te geven? Hoe vaak ben je nog echt langere tijd buiten, in de natuur? De natuur kan je helpen om even alles los te laten en tot rust te komen. 

De Japanners en de Noren weten daar alles van. Voor hen is de natuur ‘a way of life’. Tijdens de workshop Shinrin-Yoku ga je 45 minuten ‘unplugged’. Mariëlle Kerssens introduceert het Japanse fenomeen van bosbaden. Ze geeft praktische tips waar je zelf op kunt letten als je de natuur in gaat en hoe je de natuur naar binnen kunt halen.

Mariëlle is geboren en getogen in de Zaanstreek en werkt sinds 2016 als Shinrin-Yoku-trainer bij Communiceren met jezelf. Zij organiseert Shinrin-Yoku-wandelingen en mini-pelgrimstochten. Daarnaast is zij Bach bloesem consulent, Reiki- en AuraTouch-healer. Ze leert Zaanse vrouwen bij hun dagelijkse uitdaging in balans te blijven. Ze helpt mensen bewust te vertragen, stil te staan en de energie van de natuur te ervaren. Uit het hoofd, in het lijf, leren afstemmen op het ritme van de natuur.

Mariëlle Kerssens is geboren en getogen in de Zaanstreek en werkt sinds 2016 als Shinrin-Yoku-trainer bij Communiceren met Jezelf. Zij organiseert Shinrin-Yoku-wandelingen en mini-pelgrimstochten. Daarnaast is zij Bach bloesem consulent, Reiki- en AuraTouch-healer. Ze leert Zaanse vrouwen bij hun dagelijkse uitdaging in balans te blijven. Ze helpt mensen bewust te vertragen, stil te staan en de energie van de natuur te ervaren. Uit het hoofd, in het lijf, leren afstemmen op het ritme van de natuur. 

www.communicerenmetjezelf.nl