Wil jij:

  • Meer bereiken door te werken aan minder?
  • Ontdekken wat betekenisvol is voor jou en je alleen daarop focussen?
  • Orde scheppen in je volgepakte hoofd, zodat je eindelijk van objectieve afstand, je gedachten kunt onderzoeken?
  • Stoppen met reageren en in plaats daarvan weloverwogen antwoord geven?

Ga dan voor de workshop Bullet Journal! In onze digitale wereld zijn de mogelijkheden eindeloos; je kunt je hele leven digitaal managen. We zijn met alles en iedereen verbonden, terwijl we in een hoog tempo het contact met onszelf verliezen. Hoe heerlijk is het dan om even echt offline te zijn en met de hand te schrijven, waardoor we door de handeling automatisch naar het hier en nu gaan. 

Een Bullet Journal is een methode die jou helpt het WAT te organiseren, terwijl je focus houdt op het WAAROM. Een Bullet Journal is een combinatie van een agenda, dagboek en allerlei verschillende lijstjes volgens een door jou zelf bepaalt systeem. En je kunt jouw Bullet Journal zo mooi of zo simpel maken als voor jou goed voelt, er is alle ruime voor creativiteit.  

Tijdens deze workshop leer je wat een Bullet Journal is, wat het je oplevert, wat je ermee kunt, hoe je kunt beginnen en hoe je er een routine van maakt. Ook gaan we stiekem vast een heel klein beetje oefenen met symbolen en mogelijke indelingen. 

Ben je na afloop zo geïnspireerd dat je eigenlijk gelijk wilt beginnen, dan kan dat. Ik ben bezig met een mooie deal te sluiten voor een beginnerspakket. Later lees je op deze plek daar meer over.

De workshop wordt gegeven door Cisca Bakker van Advies & Zooo. Cisca is gek op lijstjes, vooral op het afvinken daarvan☺. Zij heeft zich verdiept in de methode en ontdekt dat een Bullet Journal je alles kan brengen wat jij nodig hebt. Voor de één schept een Bullet Journal namelijk vooral orde in de chaos, terwijl voor de ander een Bullet Journal er vooral voor zorgt dat goede voornemens dagelijkse routines worden. Het is net hoe jij het systeem gebruikt.

Benieuwd wat een Bullet Journal jou kan opleveren? Boek dan deze workshop.

Cisca Bakker, Trainer en Coach bij Advies & Zooo