Ben je altijd aan het nadenken over je carrière en toekomstplannen? Liggen de zelfhulpboeken opgestapeld op je nachtkastje en weet je dondersgoed wat je anders zou moeten doen? Vind je dat je te vaak twijfelt aan jezelf? Voel je je regelmatig een bedrieger op je werk. Iemand die alleen maar zover is gekomen door geluk, goede timing of de juiste connecties? Ben je bang dat je elk moment door de mand kunt vallen? Roep je regelmatig “Als ik het kan, dan kan iedereen het!”? 

Intussen word je doodmoe van die gedachtes. Je weet dat het je niets oplevert, maar je weet ook niet hoe je het moet stoppen. Ondertussen lijkt het alsof je collega’s nergens last van hebben. Bij iedereen om je heen gaat het zo makkelijk. Terwijl jij het gevoel hebt dat je ‘vast zit’.

Stel dat…

  • Je weet wat het bedriegerssyndroom is en hoe zich dat uit.
  • Je tips en trucs weet om dat nare gevoel van ‘ik ben een bedrieger’ te elimineren.
  • Je met veel meer plezier naar ‘het spel’ op de werkvloer kunt kijken.
  • Je je eigen rol veel minder groot en zwaar maakt.

Daarmee gaan we aan de slag!

In drie kwartier gaan we uitvogelen waarom je niet doet wat je moet doen. We gaan dieper in op het bedriegerssyndroom en waarom juist vrouwen er zoveel last van hebben. Je weet na afloop waarom veranderen zo verdraaid lastig is. En je realiseert waar de kracht en zwakte zit in jouw gedachten en hoe dat je gedrag beïnvloedt. 

Ook vertel ik je mijn ervaringen. Ik was het wandelende voorbeeld van het bedriegerssyndroom, met als dieptepunt mijn tweedaagse carrière bij Delta Lloyd. Ik ben in elke valkuil getrapt die er is. En als ik kan voorkomen dat jou hetzelfde gebeurt als ik, dan deel ik die valkuilen heel graag.

Wendy Koerten werkt als Carrière Coach bij WorkLife Blend en helpt ambitieuze werkende moeders om de werk-privébalans voorgoed overboord te gooien en in te wisselen voor een zelfgekozen, perfecte mix die een moeder én haar gezin gelukkig maakt.

www.worklifeblend.nl