Yes, Stress!! Haal er uit wat er in zit! 

Zonder dat jij het zelf realiseert ben je gestrest. Of misschien weet je eigenlijk wel. Maar wil je het niet toegeven? Het is ook een soort van normaal, toch? Als er iets tussendoor komt of een project duurt wat langer, denk je: “Ach joh, dat kan er nog wel bij en nog even volhouden. Straks wordt het weer wat rustiger” Of: “Straks vakantie en dan ben ik daarna weer helemaal in balans….”.  

Als na een stressvolle fase een periode van ontspanning volgt dan verdwijnt de spanning weer uit het lijf en is er niets aan de hand. Zo niet dan leidt een volgende spanningsperiode tot nog meer spanning. Je kan steeds minder hebben. Allerlei stress- klachten kunnen dan optreden. Welke stressklachten heb jij?

Het mooie is dat in je stressmomenten je kwaliteiten enorm zijn uitvergroot. Hoe zit met jouw stresslevel? Welke karaktereigenschappen van een stresspersoonlijkheid heb jij?

In deze workshop van 45 minuten vind je volop inspiratie en tools om uit je stressmomenten te halen wat erin zit. Leer jezelf beter kennen. Je kwaliteiten en je valkuilen. Zodat je elke keer weer makkelijk je balans kunt hervinden. Ik help je hier graag bij. 

Petra Muller van HartZinnig | Coaching | Advies | Training is een geboren en getogen Zaanse. Ze werkt met de filosofie van “hoofd naar hart”, stresscounseling, beweegcoaching, runningtherapie en haar management ervaring bij o.a. PwC, KPMG en Rabobank. Zij combineert haar passie voor mensen mentaal en als nodig fysiek in beweging zetten met haar andere passie RiskZinnig | Interim Risk & Compliance Consultancy. Het op een efficiënte en effectieve wijze benaderen van integriteitsissues, financiele- en operationele risico’s. En het op energieke wijze omgaan met de continue veranderingen (op gebied van wet- en regelgeving). 

Petra Muller, Stress Counselor en Coach bij HartZinnig