Morning Pages schrijven is de makkelijkste tool voor een relaxt leven. Alsof je met een swiffer door je hersenpan gaat: zo schoon en opgeruimd voelt je hoofd als je Morning Pages hebt geschreven. Dus pak pen en papier en doe mee!

Morning Pages zijn drie lege pagina’s die je volschrijft met wat er maar in je hoofd zit. Je schrijft ze direct na het opstaan, als je nog niet helemaal wakker bent. Dan ben je creatiever en vrijer; je innerlijke criticus ligt nog op één oor. 

Wat je opschrijft maakt niet uit, volg gewoon je gedachten en houd die pen in beweging. Er is geen goed of fout: iedereen kan Morning Pages schrijven.

Het schrijven van Morning Pages:

  • maakt je hoofd helder
  • brengt je innerlijke criticus tot zwijgen
  • kalmeert je overactieve brein
  • temt je angsten
  • laat de creatieve ideeën stromen

Eva Smitt is Schrijf Coach en Tekstschrijver bij Durf te SchrijvenZe werkt al meer dan 20 jaar als tekstschrijver, marketing- en schrijfcoach. Met Durf te schrijven geeft ze workshops over bloggen, schrijven en Morning Pages. 

 

Het is altijd druk in het creatieve brein van ADD’er Eva – het schrijven van Morning Pages helpt haar rust en overzicht te creëren in haar hoofd en haar leven. Ze vertelt je graag meer over deze schrijftechniek en laat je in haar workshop met een paar schrijfoefeningen het effect ervan ervaren, zodat ook jij schrijven als tool kunt gebruiken om rust en ruimte te creëren in je hoofd en in je leven.

www.durfteschrijven.nl