Uit onderzoek blijkt hoe invloedrijk jouw uiterlijk is op de indruk die anderen van je hebben. Wist je dat bij de 1e indruk 55% wordt bepaald door hoe je eruit ziet, 38% door hoe je iets zegt en 7% door wat je zegt. Het is dus niet alleen belangrijk dat je WEET wat je uitstraalt maar ook dat dit is wat je WILT uitstralen.

Jouw uitstraling is communicatie en communiceren doen we elke dag. Wil jij graag een goede eerste indruk maken, dan is het belangrijk je uiterlijk aan te passen op de gelegenheid. Denk hierbij aan: professionaliteit, vertrouwen, creativiteit, rust, gezelligheid.

Ook het gebruik van kleuren is hierbij van belang. Wat doen kleuren met jou? Wat past bij jou als persoon? Bij welke kleuren ga je nog meer stralen en kom je over zoals je dat graag wil. Wat voor effect heeft het dragen van bepaalde kleuren op jouw humeur en jou omzet?

Wil jij ook meer succes? Meld je dan aan voor de workshop Succes Straal je Uit!

Julia Spaan is eigenaar van Juul’s Kleur- en Kledingadvies. Ze begeleidt vrouwelijke ondernemers die willen stralen in hun outfit, zodat geen klant meer om hen heen kan! Als je optimaal zichtbaar bent voor jouw klanten kun je laten zien waar jij de expert in bent.

www.juulsbedrijfskleding.nl